Meie sõbrad

reede, 5. mai 2017

Bussiootekodade ettevalmistustööd


Kahel aprillikuu nädalavahetusel ning täna õhtulgi on käinud vilkad ettevalmistustööd, et saaks Köisi ja Tuuleveski bussiootekojad värvida kihelkonnatriibuliseks.

See tähendab, et Merli, Eliina ja Marvin eemaldasid ära kõik vanad klambrid, Eliina, Alo, Birgit ja Alan kraapisid värvi maha.

Tänase õhtu seisuga on Köisi värvimiseks valmis, kuid Tuuleveskis on poolel ootekojal st kolm tahvlit vaja veel lahtist värvi kraapida. Tänast tempot arvesse võttes läheb 30-45 min ühele tahvlile. Seega, kui oleks homme Tuuleveskis kolm värvikraapijat ja ka kaks tugevat meest koos kahe laua ja ühe prussiga, saaksime ka seal ca tunnise töö järel alustada värvimisega.

Kes veel mööda sõites pole erinevusi täheldanud, siis Köisi maanteepoolne külg näeb praegu välja selline. Aga oli selline:


Seega, kes pole endale veel homseks tegevust leidnud, siis keskpäeva paiku on võimalik Tuuleveskis endale silmad, ninad, kõrvad kõik lendavat rohelist värvipuru täis saada :) ja Köisis hingata sisse sini-kolla-punast värvilõhna. 
Pintslid ja värvid peaks ka homme hommikul Paidest kätte saama. Poemüüjaga nõu pidades said õiged toonid valitud ja ka esimene kogus kokku segatud. Esmalt tuleb panna kruntvärv, mis peab 16 h kuivama, seega teise kihi saaks peale panna pühapäeval. 
Nii et kes homme ei saa, võib ka pühapäeval endast märku anda. 

Müüsleri ootekoda läheb samuti uuendamisele, aga mitte ilmselt sel nädalavahetusel. Täpsemalt oskavad ilmselt öelda Alari ja Karl. 

Tegusat nädalavahetust meile kõigile! 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar