Meie sõbrad

pühapäev, 7. mai 2017

Meie esimene triibuline

Köisi ja Müüsleri külade esimene triibuline on peaaegu valmis: tänase seisuga on jäänud veel vaid pingid ja metallosad. Nende jaoks on enne tarvis värvi juurde tuua. Selline nägi Köisi peatus välja laupäeval umbes 16.30 paiku.

Kaks päeva tõhusat tööd. Ette teatamise tähtaeg oli küll lühike, aga värvimas olid Karin, Tiia, Kaspar, Karoliina (valdavalt moraalne tugi vankris magamise näol), Alan Richard, Sigrit ja Birgit.

Merli tõi värvijatele teisel päeval ka torti ja morssi, mis energiavarusid taastada aitas.

Kokku kulus kahe päeva peale üheksa töötundi. Nüüd on võtted ja nipid selged ja Tuuleveski peaks minema oluliselt kiiremini.
Selline näeb Köisi välja täna, pärast teist värviringi.



Tuuleveskis oli ka keskpäevast kaks tundi mõnusalt rahvarohke, sest Arturi, Tauri ja Tarmo ning Alo abil said tehtud vajalikud puiduparandused. Viimastelt tahvlitelt lahtist värvi olid maha kraapimas ka Leila, Joosep, Jakob ja Birgit. Aga eks seda aitasid ka teised kohal olnud mehed. Arturi, Alo ja Tauri kodust saime ka vajaliku puidumaterjali.

Jääme nüüd lootma, et lõplik otsus KOP-i voorust tuleb peagi ning saame värvimistöödega jätkata - see tähendab, et lõpetada esimese kihelkonnatriibulise ootekoja Köisis, jätkata värvimisega Tuuleveskis, ning tellida ära vajalikud lengid ja aknamaterjali Müüslerisse.

Edu meile!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar